2-Piece Race Suit

Loading...

Items 1-20 of 39

Set Descending Direction
Page
per page

Selv om markedet er visning av rase drakter har blitt multiplisere med hver dag som går, er det fortsatt mange mennesker som bare møtes med skuffelse. Siden kroppsfasonger er ikke alle proporsjonale og i tråd med hverandre, flere ryttere tilfeldigvis ikke å være nøyaktig passform for ett stykke race dresser. Tvert imot kommer ofte tilfeller av enkelt ubehag, preferanse eller misnøye. De 2-delt motorsykkel drakt har blitt laget nettopp for omstendigheter som sådan.Tilgjengelig i en omfattende samling på Leather Collection, todelte motorsykkel racingdress er revolusjonerende til virksomheten av rase-drakt produksjon.  

Våre todelt skinndress bære standard rase passform som er svært effektiv på gatene i form av design. Fleksibiliteten forsterker designet som 2 stykker lær tilbud ved å skille understellet og den nedre halvdelen. Siden levetid er av overordnet betydning, Monaco, kuskinn, og kenguru lær; alle er tilgjengelige for bruk. Hver av disse skinn skins har vært tromme-farget og grundig testet. En dobbelstingende nylontråd med høy styrke har satt sammen hele strukturen. For mer sårbare områder, har trippel søm innarbeidet også. Dette taler i favør av disse todelt motorsykkeldrakt som svært pålitelige partnere på sporene.

Mye som alle våre produkter i MC-dress samlingen, disse motorsykkel lær 2 piece tilflukt noen av de mest eksepsjonelle beskyttelses anleggene. Alle armors som har blitt gjort en del av strukturen er CE-sertifisert. Det begynner på CE sertifisert etter EN 16.21.1 Dual sammensatte kompositt beskyttere, type A utskiftbare kne glidere, og selv CE nivå 2 tilbake og lår beskyttere. For å legge til, pryder også forskjellige lag med polstring, dobbel luft ventilasjon og semi-auto låser det eventuelle produktet. Dette, kombinert med sin robuste holdbarhet og altomfattende, gjør disse todelt dress noen av de beste i deres respektive domene.

Gratis Levering

For alle bestillinger over kr2678

30 Dager Return

Hvis varer har problemer

Sikker Betaling

100% sikker betaling

24/7 Støtte

Dedikert støtte