Chaps

Loading...

15 Items

Set Descending Direction
per page

Det er et velkjent faktum at chaps er originale kreasjoner av spanske menn fra århundrer siden for beskyttelse mot kaktuser, torner og andre eksterne vill farer. Dermed står historien som bevis på deres beskyttende overlegenhet, og vi, ved Leather Collection, ta ytterste inspirasjon fra dette. Vårt utvalg av Kvinners skinn chaps er en sammenslåing av kulturell innflytelse og nye krav. De hver inkorporere elementer av funksjonalitet, komfort og samtidig vise den sanne essensen av allsidighet. Ved utformingen av denne samlingen av kvinner motorsykkel chaps, vi har forsøkt å forbli tro mot deres formål mens du gir vei til klassiske elementer av kvinnemote.

Inkludering av chaps til MC-utstyr er en fordelaktig kurs satt opp av moderne plagg trender. Med omfattende dekning som de tilbyr, kvinners lær motorsykkel chaps er ideelt for de dødelige eventyr på veien. For den saks skyld har vi håndplukket de mest pålitelige stoffene og silhuettene for deg. For hem evne, omfatter hver av dem en lengde delvis side glidelås kombinert med trykknapper. Pent sydd med polyester threading og satt sammen på en satin fôr, våre dame chaps har også justerbare remmer, knapper, lommer, og flere design å håndplukke. Fra kvinners lær chaps med frynser eller til og med kvinners lær chaps med bling til den svært skremmende kraftige ride chaps, you name it.

Utover plagg kvalitet, denne samlingen også en hyllest til de inspirerende kvinnelige ryttere mellom oss som er uten sidestykke! Gjennom våre skinn chaps for damer,vi prøver å gjenta kvinnekraften og dens relevans for motorsykkelindustrien. Kvinnelige ryttere er en personifisering av motstandskraft og ytterste tapperhet. Så få tak  kvinners ride chaps som passer deg best og slipp løs motorsyklisten i deg på sitt fulle potensiale!

Gratis Levering

For alle bestillinger over kr2678

30 Dager Return

Hvis varer har problemer

Sikker Betaling

100% sikker betaling

24/7 Støtte

Dedikert støtte