Kåpe Til Menn

Alle som er ukjente for menns skinn strøk i dagens marked lyver det enten eller lever under steinen i flere tiår nå. Med Hollywood-ikoner, nemlig Indiana Jones og Jack Reacher, setter opp makeløse presedenser for hvor drop-dead nydelig en menns skinnjakke kan være, noen kan være likegyldig til dette klassiske yttertøyet. Pakket med karisma, raffinement og maskulinitetens kraft, var det vanskelig for oss å motstå å bringe fremover tar vi disse dårlige guttene. Derfor presenterer Leather Collection sin enestående samling fylt med menns skinn strøk, jakker, blazere, og bare alt som gentleman i dag kan skje til å kreve. 

Outerwears rot for det meste fra et sted av historisk betydning. Vi har således holdt alle tradisjoner intakte mens vi legger til moderne detaljer her og der i jakkene. Når paret opp med håndverk av våre designere, dette resulterer fusjon i en plettfri simulering av disse ikoniske plagg. Hver av skinnskinnene våre er et mykt og 100% ekte materiale. Vi er stolte av hvordan våre produsenter spiller sin magi rundt disse med en veldig fin strukturering av produktet. Våre design er også utstyrt med tilhørende delikatesser angående kragejusteringer, belter, spenner, lommer osv. Dette gjør at de kan utnytte det totale potensialet i allsidigheten.

Samlingen i butikken er en ideell utformet vinter yttertøy rekkevidde. Med lær trenchcoat menn, slim fit skinn strøk, peacoats, blazere, lang skinnjakke menn, og mange flere vinterklassikere i butikken, er Leather Collection din one-stop shop for alle. Vi har lagt like mye dedikasjon til hver av disse menns skinn strøk, så ethvert valg du tar vil være av eksepsjonell kvalitet. De kommer alle frem innen et rimelig prisklasse og med garanti for at opplevelsen vil være verdt hver krone av deg.

Gratis Levering

For alle bestillinger over kr2678

30 Dager Return

Hvis varer har problemer

Sikker Betaling

100% sikker betaling

24/7 Støtte

Dedikert støtte