Michael Jackson Leather Jackets

3 Items

Set Descending Direction
per page

Da kongen av pop erklærte: "Min holdning sier, hvis mote sier at det er forbudt, skal jeg gjøre det," tullet han ikke i det minste. Med begynnelsen av hvert nytt år, Michael Jackson steg til en større stjernestatus grad, og det samme gjorde hans mote valg. Hans opprørske valg av klær var en like inspirerende del av hans personlighet, som var hans musikk. Han begynte mote jakke-tradisjonen, og vi er her for å la arven leve videre, og presenterer tre av de mest ikoniske Michael Jackson jakke for de sanne hengivne.

Først har vi i butikken hva som kan anses de mest banebrytende utstyr valg, de Michael Jackson rød skinnjakke vanligvis kalt beat it jakke. Tilbake på 80-tallet, da slo det virkelig forvirret beundrere og hadde alle sine konkurrenter slått av, ville du finne nesten alle barna på blokken Gynge kopi av dette Michael Jackson rød jakke. Vår versjon av Michael Jackson beat it jakke for blir tro mot røttene med upåklagelig kvalitet og vintage design.

Neste opp, er du selv en ekte Michael Jackson fan hvis du ikke har binged til neste generasjon Pepsi kommersiell låt? De Michael Jackson pepsi jakke slitt i det kommersielle er så tidløs plagg som det fortsatt klarer å forbli relevant. Dette Michael Jackson svart skinnjakke med hvite nyanser tilfredsstiller moderne mote krav og er svært ettertraktet. Vår versjon av Michael Jackson pepsi skinnjakke er laget av mykt ekte skinn med veldig autentisk detaljering.

Vi sparer det beste for det siste, og vi har i butikken den enestående kongen av Michael Jackson skinn Jakker, den Michael Jackson thriller jakke. Som den første MTVs verdenspremiere, transformerte Thriller radikalt hvordan popmusikk ble sett globalt. Thriller jakken var derimot like knusing. Vår replikering av de Michael Jackson thriller jakke gjenspeiler den opprinnelige stykket nøyaktig detaljering og presenterer et fint snitt V-form med perfekt tilbehør.

Gratis Levering

For alle bestillinger over kr2678

30 Dager Return

Hvis varer har problemer

Sikker Betaling

100% sikker betaling

24/7 Støtte

Dedikert støtte