Hansker

Items 1-20 of 79

Set Descending Direction
Page
per page

Sykel miljøer er intense til det punktet at hver komponent i kontakt med sykkelen må være kritisk oppmerksom. Lemmene er stadig i bevegelse, slik at syklisten kommunikasjon og sykkel må være rask. Med så mye stress kommer behovet for største pålitelighet på motorsykkel utstyret som er i bruk og dets altomfattende evne. I denne forbindelse er ride hanskene kanskje en av de mest grunnleggende aspektene ved utstyret. En jevn sammenheng mellom fingrene og sykkel strukturen er viktig for de perfekte kjøre stillingene. Så for ditt neste beastly eventyr, hva med å putte penger i kvalitet shansker? Hva kan være bedre enn kopier av den allsidige MotoGP hansker? Vår enorme og praktiske samling er nå tilgjengelig på Leather Collection.

Forstå det kritiske behovet for ride hansker for å være holdbar, vår versjon av Moto GP skinn hansker er konstruert av fullkorns, tromme farget skinn skinn. Liten lær armering er også blitt gjort mellom venstre hanske tommelen og pekefingeren. Slik strukturering av stoff er utført for å forhindre slitasje, kutt og slitasje. Den høy faste dobbelte nylon sømmen legger bare til denne holdbarheten. For ytterligere å bistå en strategisk konkurransefortrinn, er TPU-glidere montert på poly-skum innarbeidet rundt håndflaten, styrke og fingre. Dette er bare små hansker, men design teamet vårt la faktisk ingen stein urørt for å få mest mulig ut av disse. Dette blir ytterligere forklart med gummibeskyttere for luftinntak og eksosport slik at temperaturområde kan justeres vel.  

Hver av MotoGP-hanskene er faktisk en hyllest til våre skinnende ryttere. Disse kopiene er laget med største oppmerksomhet på detaljer. Fra Marc Marquez hansker til Tom Sykes og et mangfold av merker som Yamaha, Ducati, etc., våre MotoGP skinn hansker er i stand til å tilfredsstille alle!

Gratis Levering

For alle bestillinger over kr2678

30 Dager Return

Hvis varer har problemer

Sikker Betaling

100% sikker betaling

24/7 Støtte

Dedikert støtte