Menn Rase Dress

Loading...

Items 1-20 of 39

Set Descending Direction
Page
per page

Motorsykkel riding forbinder med en lang liste over farer som faktisk tjene som en bidragsyter mot overmetning av motorsykkel drakt produksjon. Siden etterspørselen er uopphørlig, frembringer produsenter produkt etter produkt for å imøtekomme profesjonelle behov og hverdagsledere helt. Det har derfor presentert motorsyklister med en bred rekke alternativer som gir en eller annen vesentlighet. Dilemmaet er imidlertid fortsatt at produsenter har en tendens til å innpode fokus på en bestemt komponent av en kvalitet motorsykkel joggedress, og ender opp med utsikt over de andre. Men med Leather Collection dedikerte designteam for hånden, kan du sette en stopper for denne evigvarende søken etter biker dress. Ved bruk av våre motorsykkel racing dress, du vil vise mestring av ferdighetene dine og en tydelig følelse av individualitet!

Racing lær må innlemme elementer av høyeste styrke og lang levetid fordi sporene kan være en dødelig fiende. Med det etablert, våre motorsykkel racing skinn er høykvalitets trommefarget skinn fra Monaco, kenguru eller okseskinn. De har blitt prøvd og testet for å beskytte føreren i møte med de største utfordringene. CE-klassifiserte beskyttere hviler på skuldre, albue og hofter. Skjøter og alle andre potensielt sårbare steder er også pansret. Vi forstår intensiteten i omstendighetene som våre ryttere tåler. Hver motorsykkel skinndrakt, fortsetter derfor til og med med god ventilasjon og kollisjonsputekompatibilitet.

Det beste av plagg er i stand til å betjene mye mer enn bare den grunnleggende etterspørselen. Det er nettopp derfor vår skinn racing dresser er laget for å oppfylle hver enkelt forbrukeres tilpassede krav. Den kommer i en variant av 1 stykke skinn og todelt motorsykkel racing dress. Bortsett fra bare størrelse eller montering, er utvalget av tilpasningsfasiliteter stort. Fra inkluderingen av speed hump til hvorvidt kunden ønsker mikroperforeringsfunksjoner som en del av produktet, er vi her for å imøtekomme absolutt alle behov.

Gratis Levering

For alle bestillinger over kr2678

30 Dager Return

Hvis varer har problemer

Sikker Betaling

100% sikker betaling

24/7 Støtte

Dedikert støtte