Tilpasset Lærvesker

Tilpasset Lær Vesker
Tilpasset Lær Vesker

En godt utstyrt og estetisk tiltalende jakke er det eneste prydet du trenger for å trekke av deg antrekket med eleganse.

Handle Nå

Tilpass Din Egen lær Veske

Få en mote lær veske som er helt unik med ditt valg av lær, stil og farge.

GRATIS

Shipping Verden Bred

Tilby gratis shipping verden bred på alle bestillinger ovenfor Kr 1753

No

Minimum Antall

Alle våre bestillinger gjøres på bestilling, og det er ingen minimumsmengde

GRATIS

Design Bistand

Vår designkonsulent veileder deg gjennom hvert trinn fra kreativ prosess til produksjon

Egendefinert Laget For Alle

Alle våre bestillinger er laget på bestilling, og du er velkommen til å tilpasse bestillingen din.

Designe

Våre skreddersydde skinntjenester gjør at du kan få lærene dine til å se ut akkurat slik du vil ha dem. Du kan velge fra et bredt spekter for å spesifikt matche dine personlige behov.

Farge

Våre lær kommer i en rekke farger for å matche ditt valg, stil, sykkel eller rase team. Vi kan utvikle hvilken som helst ønsket farge fra en rekke Pantone-nyanser.

Størrelse

Standardstørrelser fra US 32-50 / EU 42-60 og alt imellom er laget etter mål for at lærene dine skal føles behagelige og slitesterke hele dagen.

Lær

Vi kan imøtekomme dine valg da all produksjonen vår blir gjort internt. Vi tilbyr deg et valg mellom kenguru, okseskinn, sau eller geiteskinn.

Lær Vesker

Våre myke Lær vesker er delikat laget ved hjelp av myk sau skinn. Disse håndvesker kan tåle slitasje, med de fleste hakk og riper blir lett tørkes bort.

Tilpasset Lærvesker

I den nåværende raske løpet av livet er en lærveske kanskje en av de mest avgjørende delene av et personlig skap. Logikken er enkel. Vesker sørger for lagring, og vi har alle verdifulle eiendeler å beskytte. Så hvorfor nøye oss med gjennomsnittet og ikke oppgradere til nivået på personlig lær poser for å få det fulle potensialet ut av deres nytten? På Leather Collection, vi presentere deg for tilpasset lærveske innretning som gjør det mulig å individualisere posene du bærer i den sanneste forstand. Så farvel med monotone poser, for nå er det på tide for de virkelige stjernene å ta sin rette rampelys.

Opplev en detaljert og spennende kreative prosessen som du gjør din vei mot posen av dine drømmer. Beginning fra bunnen av, må du først angi utformingen av ditt valg. Tilpasset lær duffle poser, tilpasset lær koffert, tilpasset håndvesker i lær, tilpasset ryggsekker i lær er ganske enkelt noen få nevner fra de mange produktene som våre designteam har uklanderlig levert i fortiden. Dermed har du frihet til å investere i et design ideelt i karakter til naturen av dine behov. Denne friheten strekker seg videre med valg av farge, materiale, etterbehandling og tilbehør.  

En personlig lærveske gir plass til en omfattende kapasitet for nyskapende design. Derfor, når du kommuniserer dine behov, skal vårt design team gjør sine underverk. Forstå det skreddersydde lærvesker er ikke bare en uttalelse, men et produkt av største praktiske og raffinement. Tross alt, bortsett fra ren estetikk, har du til og med kontroll over ventilasjonssystemet, beskyttende armering, og samlet montering av produktet. Utfylle antrekket, imøtekomme dine behov og invester i en vare som er tidløs og intim. Lese gjennom graden av tilpasning vi tilbyr og får din personlig lær veske i dag!

Loading...

Gratis Levering

For alle bestillinger over kr2678

30 Dager Return

Hvis varer har problemer

Sikker Betaling

100% sikker betaling

24/7 Støtte

Dedikert støtte