Tilpasset Løp drakter

Tilpasset Løpe Drakt
Tilpasset Løpe Drakt

Alle nødvendige tekniske egenskaper, for eksempel størrelse og puste evne, er skreddersydd for forbrukerens instruksjoner.

Handle Nå

Tilpass Din Egen Skinndrakt

Få en skinnrace som er helt unik med ditt valg av design, skinn, beskyttelse, stil, farge og passform.

GRATIS

Shipping Verden Bred

Tilby gratis shipping verden bred på alle bestillinger ovenfor Kr 1753

No

Minimum Antall

Alle våre bestillinger gjøres på bestilling, og det er ingen minimumsmengde

GRATIS

Design Bistand

Vår designkonsulent veileder deg gjennom hvert trinn fra kreativ prosess til produksjon

Egendefinert Laget For Alle

Alle våre bestillinger er laget på bestilling, og du er velkommen til å tilpasse bestillingen din.

Designe

Våre skreddersydde skinntjenester gjør at du kan få lærene dine til å se ut akkurat slik du vil ha dem. Du kan velge fra et bredt spekter for å spesifikt matche dine personlige behov.

Farge

Våre lær kommer i en rekke farger for å matche ditt valg, stil, sykkel eller rase team. Vi kan utvikle hvilken som helst ønsket farge fra en rekke Pantone-nyanser.

Størrelse

Standardstørrelser fra US 32-50 / EU 42-60 og alt imellom er laget etter mål for at lærene dine skal føles behagelige og slitesterke hele dagen.

Lær

Vi kan imøtekomme dine valg da all produksjonen vår blir gjort internt. Vi tilbyr deg et valg mellom kenguru, okseskinn, sau eller geiteskinn.

Beskyttelse

Vi bryr oss om din sikkerhet; det er grunnen til at alle lærene våre er sikkerhetssydd. Motorsykkel lær er utstyrt med CE intern og ekstern beskyttelse for å sikre trygg og sikker tur.

Matchende Gear

Få matchende hansker og støvler med løps lær å matche med motorsykkelen.

Race Replica Lær

Er du på utkikk etter et MotoGP og WSBK verdensmestre ryttere som kjører replika lær?Da er du på rett sted, en nettbutikk som tilbyr en komplett samling av Skinn rase drakter som MotoGP, Moto 2, og WSBK ryttere slitasje som er spesielt designet for gate ryttere eneste, som ikke får dem lett, eller de må betale en enorm sum penger til å kjøpe en.

Tilpasset Løpedrakter

Ferdighet av ferdigheter kan være viktig krav på sporene, men som ikke liker å sette opp et show med antrekket sitt valg? Alternativene er begrenset med hensyn til hva som praktisk talt kan brukes av en sjåfør når de løper lynraskt forbi hverandre. Hvem sier at en racingdrakt ikke kan være nesten stilig, men likevel behagelig samtidig? I Leather Collection har vi påtatt oss ansvaret for å tilegne racer drakt produksjon til racerne selv. Våre tilpassede løpedrakter reflektere hva syklistene og deres tilhørende ansatte mener er best. For at tilpasningsprosessen skal begynne, trenger vi kunden å vite nøyaktig hva deres krav er. in-house team av eksperter vil være mer enn glad for å veilede dem gjennom og hjelp til å nå en klar konklusjon. 

Vi imøtekommer en altomfattende grad av tilpasning, slik at kunden kan utøve absolutt valg over alle aspekter. Valg av materiale er en slik bekymring. Vårt utvalg av stoffer inkluderer SFI-godkjente materialer som er tilpasset til å tåle temperaturvariasjoner på ca 800 ℃. Viktigst er at stoffene ikke bare er brannsikre, men også bærere av effektive slitestyrke egenskaper. 

Videre er alle nødvendige tekniske egenskaper, som størrelse og pusteevne, skreddersydd etter forbrukerens instruksjoner. Strukturer varierer mellom enkelt- og flerlags sammensetninger og kan integreres med optimaliserte varmesensorer. For en mer forsterket personalisering kan kundene også be om at logoer, motiver eller merkevarebygging blir en del av drakten. De blir vanligvis trykt på toppen av drakten for å minimere konstruksjons vekten, men unntak kan gjøres om nødvendig. Med så mange tilgjengelige alternativer, hvorfor nøye seg med det vanlige? Kom, nå ut til oss, og drep sporene ikke bare med ferdigheter, men også med persona. Få hendene på de fineste kvalitet racing dresser og gjøre din opplevelse uten sidestykke.  

Produktvideoer

Loading...

Gratis Levering

For alle bestillinger over kr2678

30 Dager Return

Hvis varer har problemer

Sikker Betaling

100% sikker betaling

24/7 Støtte

Dedikert støtte