Wolverine leather jackets

6 Items

Set Descending Direction
per page

"Så ... det er slik det føles," sa James "Logan" Howlett i en av de tristeste scenene i filmhistorien da han slapp Lauras hender. Avskjeder ble sagt, tårer ble felt, og tilhengere opplevde en helt ny følelse av beundring for den århundre og en halv gamle karakter. Som en hyllest til denne ånden av største dedikasjon mot X-men, begynte vårt designteam å tenke på å skape litt for fansen i form av X-menn skinnjakke. Detaljer ble vurdert; opprinnelse ble holdt nøyaktig, og ut kom våre dristige og voldsomme gjennomkjøringer av Wolverine skinnjakke.

Hvis du finner deg selv lei av monotont liv og muligens garderoben din, er det på tide det blir en superhelt oppgradering. La oss innse det; barn eller voksen, X-menn Origins Wolverine jakke er langt fra noe barnslig valg. Det er faktisk dristig og, i tilfelle av en av våre replikasjoner, veldig allsidig og praktisk. Design prosessen sørget spesielt for produktets ekthet overfor Hugh Jackman jakke fra selve filmene. De er laget av 100% ekte toppkorn, trommel-farget skinn. Det tilbyr en unik distressed stil som gir en veldig distinkt macho-effekt til disse Marvel Wolverine jakke.  De er ideelle for daglig mote og kan til og med dobbelt som en Wolverine motorsykkel jakke.

Hver av våre produkter i denne produksjonslinjen har blitt gjort for å reflektere absolutte oppmerksomhet på detaljer. Vi begynner med en kvalitets lær bunn som er strukturert av polyestertråd og satinfôr, som begge kommer godt med i kjøligere temperaturer. Disse wolverine herrejakke Da har originale YKK foran glidelås, utvendig, innvendig, brystlomme lagring og Nehru stil krage faner. Kamel striper på armene, krager, midjen, og generelle CE-godkjente flyttbare beskyttere arbeide for å forsterke dyrisk vibe av dette logan skinnjakke. Du kan videre tilpasse din X-menn jakke med valg av fartshump, perforering og til og med stretch materiale.

Gratis Levering

For alle bestillinger over kr2678

30 Dager Return

Hvis varer har problemer

Sikker Betaling

100% sikker betaling

24/7 Støtte

Dedikert støtte