Velkommen til vårt affiliateprogram

Loading...
Promote & get paid
Promotere og få betalt

Promotere butikken vår på nettsiden din, via e-mail, sosiale medier og få betalt! Programmet vårt er helt gratis å bli med, enkelt å registrere seg og krever ingen teknisk kunnskap.

Bli med nå!

Hvordan det fungerer

Når du har blitt medlem av programmet, får du en pakke med bannere, tekstlenker og annet markedsføringsmateriell som du kan promotere hvor du vil. Når brukere klikker på en av lenkene du har plassert, vil de bli dirigert til nettbutikken vår og aktiviteten deres vil bli sporet av vårt tilknyttede program. Hver gang slike brukere fullfører et kjøp, tjener du en provisjon!

Registrer Deg Nå
Hvordan Det Fungerer

Statistikk i Sanntid

Programmedlemskapet sikrer tjuefire timers tilgang til din personlige konto utstyrt med sanntidsstatistikk. Sjekk salg, trafikk, kontosaldo og se hvordan bannerne dine presterer.

Registrer deg nå
Real-Time Statistics

Affiliate-konto

Opprett en konto på nettstedet vårt og naviger til kontoområdet ditt når du er logget på. Godta deretter vilkårene og betingelsene på fanen Affiliateinnstillinger for å delta i affiliateprogrammene.

Registrer deg nå
Affiliate Account

Tilknytte Program FAQ's

Hva og affiliateprogram? Hvordan virker det?
Et affiliate-program er et inntektsdelingsprogram der affiliate driver trafikk til en selgers nettsted i bytte mot henvisningsprovisjoner. Når en bruker klikker på affiliate-lenken til selgerens nettsted og fullfører et kjøp, får han (hun) en provisjon!

Hvordan kommer jeg i gang?
Steg 1. Meld deg på programmet.
Steg 2. Aksepter vilkårene og betingelsene. Når søknaden din er godkjent, vil du få tilgang til bannere, kupongkoder og tekstlenker som du kan plassere på nettstedet ditt.
Steg 3. Begynn å samle inn provisjonene dine!

hvor mye deltakelsen kostet? Medlemskap i vårt affiliateprogram er helt gratis. Som en aktiv deltaker trenger du bare å fortsette å linke og samle provisjonene dine.

Hvem kan delta i affiliateprogrammet? Hvem som helst! Det spiller ingen rolle om du driver et stort e-handelsnettsted eller en liten blogg, du er velkommen til å bli med i programmet vårt.

Hvordan er salg sporing? Når medlemskapet ditt er godkjent, vil du bli utstyrt med bannere, tekstlenker og annet markedsføringsmateriell som du kan markedsføre på nettstedet ditt. Når brukere klikker på en av lenkene du har plassert, vil de bli dirigert til nettstedet vårt og aktiviteten deres vil bli sporet av vårt tilknyttede program.

Hvor mye vil jeg tjene? Alle tilknyttede selskaper kan få en provisjon fra hvert kjøp som gjøres av deres henvisninger.
Vi betaler provisjon ved uttaksforespørselen din og når provisjonssaldoen er tilstrekkelig.

Tilknyttet Program Betingelser og Vilkår

Les nøye gjennom følgende vilkår og betingelser før du kjører vårt affiliateprogram. Hvis du har spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss.

  1. Modifikasjoner Vi kan endre hvilke som helst av vilkårene og betingelsene i denne avtalen når som helst og kl etter eget skjønn. Disse modifikasjonene kan omfatte, men er ikke begrenset til, endringer i omfanget av tilgjengelig henvisningsgebyrer, gebyrplaner, betalingsprosedyrer og regler for tilknyttede program.
  2. Registrering For å melde deg på tilknyttede programmet, må du godta vilkårene og betingelsene.
  3. Promo Du vil bli utstyrt med spesielt kampanjemateriell (lenker, bannere, widgets og kupongkoder) for å dele.
  4. Kommisjon Alle tilknyttede selskaper mottar provisjon fra bestillinger som er lagt inn av tilknyttede henvisninger.
  5. Avslutning Enten https://en-no.leathercollection.com/ eller tilknyttede selskap kan si opp denne avtalen når som helst, med eller uten grunn. Når avtalen er sagt opp, bør du fjerne alle koblinger til https://en-no.leathercollection.com/ nettsiden også som alle https://en-no.leathercollection.com/ varemerker og logoer.

Gratis Levering

For alle bestillinger over kr2678

30 Dager Return

Hvis varer har problemer

Sikker Betaling

100% sikker betaling

24/7 Støtte

Dedikert støtte