Skinn Hansker

Loading...

14 Items

Set Descending Direction
per page

En synlig diskriminering mellom viktige klesplagg og tilhørende tilbehør kan observeres i mote trender i markedet. I motsetning til populær oppfatning er begge disse moteelementene imidlertid veldig sammenkoblet. Tilbehør er selve kjernen i et antrekk. De knytter monteringen sammen og har evnen til å forskjønne selv de mest grunnleggende utseende. Derfor deler eksperter fra Leather Collection denne veldig ukonvensjonelle tilnærmingen, tror på å tilby små tilbehør utsalgssteder for å skinne også. Vår klar til å ha på skinnhansker menn har blitt laget med de fineste materialene og høyeste mestring av håndverket. Derfor er hver av våre kreasjoner i denne forbindelse bemerkelsesverdig og unik.

Våre vinterhansker arbeid begge deler for å holde fingrene i å fryse mens du matcher antrekket ditt. Vårt dedikerte team av designere henvender seg til en omfattende grad av tilpasning for å produsere beste skinn hansker. Å forstå at dimensjonering kan være et stort problem på grunn av forskjellige formede fingre og håndflater, har brukeren frihet til å velge sine mål. For å legge til, kan stoffvalg gjøres av tre skinn av høy kvalitet; Ku, Monaco, og Kenguru. Kjørehansker, spesielt er av ekstremt følsom karakter i denne forbindelse. Derfor er det bare de mest informerte stoff valgene som garanterer kvalitets ytelse.

Blant de mange tilgjengelige alternativene, våre kjøre hansker er verdt å nevne. Ideell for motorsyklister og drivere, har de først og fremst blitt gjort for å innlemme vent og spenne hull. På den annen side, våre skinnhansker herre sammensatt av 40 gram Thinsulate fungerer best i møte med den kalde vinden. Vårt dedikerte team av skapere er tro mot tradisjonelle produksjonsmetoder. Etter å ha investert mye tid og arbeid, lager de slike feilfrie mennhansker du ikke finner andre steder.

Gratis Levering

For alle bestillinger over kr2678

30 Dager Return

Hvis varer har problemer

Sikker Betaling

100% sikker betaling

24/7 Støtte

Dedikert støtte