Bomber Jakke Herre

14 Items

Set Descending Direction
per page

Den militære klassen bomberjakke er et tidløst stykke arvelig mote som utvider seg utover tidens barrierer. Det vil si, til tross for sin dype rotte sans for tradisjonell stil, har den klart å overleve dagens tid for rask mote. Det er et klassisk stykke sofistikering og varme som absolutt er en garderobestift til den moderne mannen. Tvert imot, vi har kongen av alle tekstiler; lær. De fleste vil være enige i at det er få plagg bære karisma og klasse, som gjør ethvert stykke skinn klær. Derfor satte ekspertene våre på Leather Collection seg sammen og skapte et revolusjonerende stykke Herrejakker kombinere det praktiske og estetiske med begge deler. Vi presenterer våre bomber jakke skinn utvalg, laget av de mest delikate lærstoffene.

Bortsett fra levende historie, en klassisk skinn bomber jakke forbedrer forbrukerens utsikter. Våre produsenter sørge for å bringe bare tromme-farget topp-korn lær skjuler i bruk for våre produkter. Generelt fungerer ekte italiensk saueskinn og geiteskind best i denne forbindelse. Ku- eller bøffelhud kan også brukes avhengig av den generelle stilen, det være seg retro, arv eller den historiske pilotstrukturen. Dette suppleres ytterligere med overlegne nyanser av beige og svart. Alle disse grunnleggende elementene kommer sammen for å lage en silhuett som personifiseres funksjonalitet og mote i den mest ekte følelse. 

Få alle filler av motet sammen og velge jakke tilbehør som best definerer din individualitet. Belter, spenner og forskjellige glidelåsposisjoner gjør jobben helt fint. Alle våre bomberjakker menn er veldig godt isolert på armer og skuldre. Et indre polstret lag forbedrer denne effekten ytterligere. Videre er de ytre glidelåslommene også spesielt foret med isolasjon. Jakker laget av vår ekspert formel er alle vanntette, fasjonable, og innlemme elementer av enorm funksjonalitet.

Gratis Levering

For alle bestillinger over kr2678

30 Dager Return

Hvis varer har problemer

Sikker Betaling

100% sikker betaling

24/7 Støtte

Dedikert støtte