Tilpasset Lærvest

Custom Leather Vest
Tilpasset Lær Vester

Iført en biker vest kan redde livet ditt, eller i det minste hindre alvorlig skade.

Handle Nå

Tilpass Din Egen Lær Vest

Få en mote skinnvest som er helt unik med ditt valg av lær, stil, farge og passform.

GRATIS

Shipping Verden Bred

Tilby gratis shipping verden bred på alle bestillinger ovenfor Kr 1753

No

Minimum Antall

Alle våre bestillinger gjøres på bestilling, og det er ingen minimumsmengde

GRATIS

Design Bistand

Vår designkonsulent veileder deg gjennom hvert trinn fra kreativ prosess til produksjon

Egendefinert Laget For Alle

Alle våre bestillinger er laget på bestilling, og du er velkommen til å tilpasse bestillingen din.

Designe

Våre skreddersydde skinntjenester gjør at du kan få lærene dine til å se ut akkurat slik du vil ha dem. Du kan velge fra et bredt spekter for å spesifikt matche dine personlige behov.

Farge

Våre lær kommer i en rekke farger for å matche ditt valg, stil, sykkel eller rase team. Vi kan utvikle hvilken som helst ønsket farge fra en rekke Pantone-nyanser.

Størrelse

Standardstørrelser fra US 32-50 / EU 42-60 og alt imellom er laget etter mål for at lærene dine skal føles behagelige og slitesterke hele dagen.

Lær

Vi kan imøtekomme dine valg da all produksjonen vår blir gjort internt. Vi tilbyr deg et valg mellom kenguru, okseskinn, sau eller geiteskinn.

Menn Lærvest

The menn Lærvest samlingen over på Leather Collection er ideell. Den har blitt produsert ved å ta to grunnleggende sykkelelementer under vurdering; beskyttelse og praktisk.

kvinner Lærvest

våre rekkevidde på kvinnelige lærvest er stort, det lover litt for alle. Med vintage, retro og klassiske i butikken design og en rekke farger og silhuetter, kan de fungere som en del av hverdagen antrekk.

Tilpasset Lærvest

På Leather Collection, har vi brukt mange års engasjement, forsøker å skaffe seg de fineste skinn fra den eldste av garverier å dikte kvalitet klær. Alle plagg sammensatt av materialet har en tendens til å bære en aura av stolthet, men få klarer å vise den slags prestisje som en velutstyrt lærvest gjør. Hvis man skal erklære skinn som 'gull' av moteindustrien, så lær vester sikkert utelukke hvelvingen av skinn selv.

Disse vesterne er frelseren vi ikke visste at vi trengte, men vi ønsket alle å innlemme lærelementer i antrekkets valg gjennom sesongen. Hva kan være sassier? Om vinteren gjør det at kroppen kan holdes varm uten at det går ut over estetikken. Varmere vær krever reduserte lag, men likevel ukonvensjonell styling. Nå, for å redde deg fra noen skuffelse i ready-to-wear vester på grunn av stygge estetikk eller kanskje dårlig søm, er vi her med vår eksklusive tilpasset lær vest Anlegg.  

Vår tilpasningsfunksjonalitet lar deg manifestere dine fantasifulle evner og ekspertens kunstneriske dyktighet i et enestående plagg. Du definerer grensene, og vi replikerer dem. Det være seg en klassisk biker skinnvest som du trenger for å følge motorsykkeleventyrene dine, eller kanskje det mer avslappede distressed skinnutseendet, du heter det. Vår grad av personalisering er så utbredt at du kontrasterer alt fra kontrast til kragen til basen til å velge fargen på sømtråden. Den grunnleggende vest-silhuetten kan velges fra mange varianter, som hybrid-, klubber- eller bruksvester. De tilgjengelige stoffvalgene har alle semi-anilin- eller anilinstatus og inkluderer de fleste standarder som saueskinn, lammeskinn, okseskinn osv.

For å være vitne til den ekte luften til en rockestjerne, bruk kontrollen over tilbehøret til vesten og gjør en utmerket jobb med den. Legg i noen dristige belter og spenner, eller kanskje kaste inn en knapp her og der.

Produktvideoer

Loading...

Gratis Levering

For alle bestillinger over kr2678

30 Dager Return

Hvis varer har problemer

Sikker Betaling

100% sikker betaling

24/7 Støtte

Dedikert støtte