Jakker Til Kvinner

Loading...

14 Items

Set Descending Direction
per page

Motorsykkeljakker klarte å slå en uopphørlig ære med begynnelsen av 1970-tallet. I et år eller to, kvinner ryttere begynte å vises på scenen også. Senere disse biker jakke dame startet voksende utenfor den drivende flate, og med musikere som Joan Jett pryder dem, ble markedet rammet av en storm. I dag, kvinner biker jakke dominere kvinnemote, og med rette. Komponert rundt skinn, vårt utvalg av dame biker skinn jakke dame er dristige, allsidige og praktiske. Som hyllest til alle kvinnelige motorsyklister der ute, disse kvinner lær ride jakke er designet for en stilig, feminin kant under kjøreopplevelser. 

Som kreasjoner av autentisk mykt malt skinn kombinerer disse jakkene eleganse og holdbarhet. Kuskinn er vanligvis den beste egnet alternativ her. Det er vanntett og klarer å overleve tidens lengste. Disse funksjonene er ideelle i møte med motorsykkelopplevelsen. Vår stoff har også en meget kreppet-advare utseende som gir maksimal verdi for tekstur og slitasjemotstandsevne. Dette legger bare opp i å hjelpe dem å tjene tittelen motorsykkel jakker til kvinner. Som deres designprosessen spesielt opptatt av kvinner ryttere, de hjelper deg vise din sanne eventyrlystne side til verden.

Som veldig profesjonelt bygget damer biker jakke skinn, disse er utstyrt med noen av de mest delikate sikkerhetsfunksjonene i møte med ulykker. Polstrede strukturer, innerforinger og justerbart tilbehør; alt arbeid i samklang å oppnå en meget avansert beskyttende evne. Hvis brukt godt, kommer det ned som den perfekte passform for dame syklister. Som forventet ut av premium motorsykkel jakke, de kommer tilbehør godt. Verdt å nevne her er den originale YKK foran glidelåser forsterke hele utseendet sterkt. En håndfull av funksjonelle lommer har til å bli plassert på konstruksjonen for tilgang til oppbevaringsformål.

Gratis Levering

For alle bestillinger over kr2678

30 Dager Return

Hvis varer har problemer

Sikker Betaling

100% sikker betaling

24/7 Støtte

Dedikert støtte