Chaps Herre

Loading...

16 Items

Set Descending Direction
per page

Konseptet med chaps ble introdusert av den spanske å beskytte sine ben fra kaktus, torner, eller noen slike ytre farer. De skinn chaps, opprinnelig fra cowboy kultur, ble brukt av hestekjørere og cowboys for å beskytte bena. Alle er enige om skinnets overlegenhet i stoff verdenen. Lær er beskyttende, praktisk, og klassisk så vel. Derfor er det bare fornuftig at vi bruker det til å skape beskyttende herre skinn chaps for motorsyklister. Vår stilige  mote lær chaps ikke bare garanterer deg beskyttelse, men hjelper deg også å se elegant, smart og fasjonabel ut. I den moderne verden, har chaps er vedtatt for bruk av motorsykkel ryttere. Vi tilbyr økonomisk priset og super-kvalitet biker chaps for uformelle ryttere med funksjoner som avtagbare liner chaps. Våre motorsykkel chaps er en personifisering av perfeksjon for håndverk av designere på Leather Collection. På en motorsykkel, eksponering til miljøet setter deg i direkte kamp mot alle potensielle farer. Derfor er underkroppen like viktig å beskytte som overkroppen. Ved hjelp av denne variasjonen av motorsykkel bukser, du kan sikre deg reisen.

 Som skinn er det beste verneutstyr, slik at bruk av topp-korn mykt skinn gjør at våre skinn chaps til effektivt å gi beskyttelse mot slitasje og skraper. Vi bruker garvet og farget oksehud i produksjonen av våre skinn chaps. På en motorsykkel, kan skinn chaps beskytte deg mot flygende vrakrester, vind og fortau. De viktigste årsakene bak våre fantas menns skinn chaps er premium skinn og topp søm. Skinn er smidig, så det tillater bevegelse i plaggene.  

Chap bukser er ikke så varme som skinn bukser for menn. Våre skinn chap har en full fôr for å forbedre varme og komfort. Ryttere kan sykle langt uten å føle seg ubehagelige våre chap bukser. Disse bukser har en uferdig bunn for trimming til riktig størrelse, en lukke lomme for sikker lagring, og en glidelåslomme. Vi gjør Ridning chaps, cowboy chaps og mote flettet menns chaps, spenner på beina chaps, Kraftig ridning chaps, og selv Nomad chaps.

Gratis Levering

For alle bestillinger over kr2678

30 Dager Return

Hvis varer har problemer

Sikker Betaling

100% sikker betaling

24/7 Støtte

Dedikert støtte