Tilpasset Lærjakker

Custom Leather Jacket
Tilpasset Lær Jakke

En godt utstyrt og estetisk tiltalende jakke er det eneste prydet du trenger for å trekke av deg antrekket med eleganse.

Handle Nå

Tilpass Din Egen Skinnjakke

Få en mote skinnjakke som er helt unik med ditt valg av lær, stil, farge og passform.

GRATIS

Shipping Verden Bred

Tilby gratis shipping verden bred på alle bestillinger ovenfor Kr 1753

No

Minimum Antall

Alle våre bestillinger gjøres på bestilling, og det er ingen minimumsmengde

GRATIS

Design Bistand

Vår designkonsulent veileder deg gjennom hvert trinn fra kreativ prosess til produksjon

Egendefinert Laget For Alle

Alle våre bestillinger er laget på bestilling, og du er velkommen til å tilpasse bestillingen din.

Designe

Våre skreddersydde skinntjenester gjør at du kan få lærene dine til å se ut akkurat slik du vil ha dem. Du kan velge fra et bredt spekter for å spesifikt matche dine personlige behov.

Farge

Våre lær kommer i en rekke farger for å matche ditt valg, stil, sykkel eller rase team. Vi kan utvikle hvilken som helst ønsket farge fra en rekke Pantone-nyanser.

Størrelse

Standardstørrelser fra US 32-50 / EU 42-60 og alt imellom er laget etter mål for at lærene dine skal føles behagelige og slitesterke hele dagen.

Lær

Vi kan imøtekomme dine valg da all produksjonen vår blir gjort internt. Vi tilbyr deg et valg mellom kenguru, okseskinn, sau eller geiteskinn.

Menn lærjakker

Menn lær jakker skaffet seg et preg av overlegenhet og har siden vist seg å være verdig det. Med så mye klasse, holdning og praktisk, forbinder disse utsagnene med en stor fan som følger dem, noe som gjør dem til garderobestift for dagens herre.

Kvinner Lærjakker

Universelt anerkjent for sine allsidige evner, kvinner lærjakker har grundig transformert hvordan kvinnemote blir sett globalt. Gjennom sin dristige og slående natur, legemliggjør den et ufiltrert kvinnebild.

Tilpasset Lærjakker

Skinn er, uten tvil, den sanne kongen av plagg. Det har vært på moten i flere tiår og har vist seg å være den ubestridte forkjemperen for stil. Bruk av så enormt kongelighet og kraft, og bruken av lær i hverdagsklær dateres tilbake til første verdenskrig. Hvis militære tjenestemenn i stor grad stolte på og stolte på dette stoffet, hvordan kunne allmennheten da våge å reise tvil? For det 21. århundre garderobe, er skinnjakken utvilsomt en må-ha!

En velutstyrt og estetisk tiltalende skinnjakke er det eneste ornamentet man kan trenge for å trekke av seg noe antrekk med eleganse. Imidlertid er spørsmålet; som definerer kriterium for hva som kan eller ikke kan anses som estetisk? Dessuten, med hvert individ som har en annen kroppsstruktur, hvordan vil skreddersy bli justert deretter? Våre tilpasset lærjakker produksjonen startet av den aller grunn til å eliminere rom for bekymring fra vår elskede kunde.

Du begynner å tilpasse jakken din ved å velge fra vårt utvalg av tilgjengelige materialer. I butikken har vi de fineste, tunge stoffene av lammeskinn, saueskinn og til og med okseskinn, avhengig av tilgjengelighet. Du kan velge mellom enkle silhuetter med rett snitt eller være ekstravagante med skreddersydde former. Personer med en svært ukonvensjonell tilnærming til styling kan kreve små detaljer som krage for å bli personliggjort. Fargepaletten vil naturligvis også være i henhold til ditt valg. Våre eksperter anbefaler oss imidlertid alltid å velge mørke og jordiske fargetoner for lærmaterialer.  

Du kan få noen kunstverk, logoer, eller monogrammer brodert / skrives ut på det for en ekstra følelse av personalisering. Inkluder noen iøynefallende statement tilbehør oppå det endelige produktet og fremheve din personlighet i den fineste mulig måte.  

Produktvideoer

Gratis Levering

For alle bestillinger over kr2678

30 Dager Return

Hvis varer har problemer

Sikker Betaling

100% sikker betaling

24/7 Støtte

Dedikert støtte