Skinn Jakke Med Pels

Loading...

3 Items

Set Descending Direction
per page

Den gode gamle standarden  skinnjakker til menn har klart å holde seg på toppen av alles garderobe valg for lengst tid. De er fet, stilig og legge akkurat den rette mengden av raffinement til selv de mest tilfeldige av utseende. Det blir sagt, gjøre små forsterkninger her og der fra tid til annen bare forsterke deres allerede glupsk art. Våre eksperter på Leather Collection har trofast viet sin innsats for å skape et bredt utvalg av slike moderne skinnplagg. Hver av dem representerer forskjellige elementer av stil og varme, uanstrengt blandet sammen. Presentere deres siste satsing i denne forbindelse, de Skinnjakke med pels  

Våre all-ekspansive samling av bikerjakke med pels har bestått av de mest holdbare og pålitelige materialene. Vi gjør bruk av 100% autentisk Nappa Saueskinn å lage skinn basen. Pelsfôret varierer mellom en rekke tilgjengelige alternativer som faux kaninpels, revepels, sabelpels og til og med saueskinnspels. Et slikt utvalg av isolasjonsmaterialer hjelper kunden til effektivt å investere i en vinter skinnjakke. Husk at jakkematerialet gir glamouren din glans og fremhever din individualitet best.

De beste skinnjakker er de som legger stor vekt på detaljer og mestring av håndverk. Vår ready-to-wear kolleksjon av skinnjakker huse en glidelås foran med ekstra valg av Shearling pels for varme. A shearling skinnjakke fungerer også hovedsakelig bra sammen med moderne jakkeelementer. Våre jakkestrukturer har også justerbare mansjetter og satengfôr. En rekke innvendige og utvendige lommer er innarbeidet for effektiv lagring. Silhuetten holdes vanligvis omtrent hoftelengden. Dette gir en viss raffinement og klasse til jakken som få yttertøyplagg kunne utstille. Våre skinnpelsjakker setter sammen varme, karisma og komfort i en allsidig enhet for å si det kortfattet.

Gratis Levering

For alle bestillinger over kr2678

30 Dager Return

Hvis varer har problemer

Sikker Betaling

100% sikker betaling

24/7 Støtte

Dedikert støtte