Vest For Menn

17 Items

Set Descending Direction
per page

En motorsyklist tåler omstendigheter med ekstrem miljø eksponering. De er sterkt utsatt for potensielle farer fra fortauet, luft, slitasje og forskjellige ytre påvirkninger. Derfor må føreren benytte passende verneutstyr i en slik situasjon. I denne forbindelse, de skinnvest herre samling over på Leather Collection er ideell. Det har blitt produsert ved å bringe to fundamentale syklisten elementer som betraktes; beskyttelse og praktisk bruk. På grunn av sin førsteklasses kraftige sammensetning, gjør det motorsyklister i stand til å holde torso godt dekket uten å gjøre den totale vest strukturen for stiv.

Lær er et av de mest beskyttende materialene som kan brukes under kjøring. Det er utfordrende og holdbart. Våre sykkelvest vil gi kjernen din beskyttelse. Iført en biker vest kan redde livet ditt, eller i det minste hindre alvorlig skade. Med våre mote skinnvester, våre interne eksperter kunstneriske evner forsøke å forholde seg til kundens presise krav. Vi gjør bruk av den fineste topp-korn ekte saueskinn som er hentet fra gamle og pålitelige garverier. Dette valget av materiale tillater bevegelsesfrihet i den resulterende vesten. For motorsyklister, spesielt, er det nok variasjon for biker vest. De er strukturert for å være pustende, slitesterk, og høyt på beskyttelse. Disse motorsykkel vest må sikres å være en viktig del av alle biker antrekk.

Vi har et omfattende utvalg av vester for menn presentert for å finne den ideelle passformen. Våre vestlige vester kan også brukes som kostyme. Det vil si, kan deres ukonvensjonelle karisma være blandet inn i noen eller alle antrekk typer. Når temperaturene er mye kaldere, fungerer disse vesterne også som et flott mellomlag mellom et langermet underlag og en ytre jakke. Det gir deg også den mest allsidighet. Vi har en helt uttømmende utvalg av forskjellige typer vester, hver designet med en bunt full av hardt arbeid og lidenskap.

Gratis Levering

For alle bestillinger over kr2678

30 Dager Return

Hvis varer har problemer

Sikker Betaling

100% sikker betaling

24/7 Støtte

Dedikert støtte