Motorsykkel Bukser

20 Items

Set Descending Direction
per page

Det er viktig at en rytter virkelig opplever spenningen som dukket opp under en kostbar motorsykkeltur. Tvert imot, utgjør motorsykkel svært mange miljøfarer gitt den absolutte eksponering. En kjøreopplevelse kan bare nytes virkelig når sjåføren klarer å betjene sykkelen med passende beskyttende tiltak for hånden. I denne forbindelse, eventyr ridning bukse hjelpe sjåføren akkurat. Vanligvis består av lær, disse buksene forlenge tilbake til århundrer med effektiv bruk. Dagens motorsykkel bukser i lær tjener veldig godt til beskyttelse samtidig som de gjør opp for estetikk, varme og komfort. Samlingen for motorsykkel bukser over på Leather Collection er et slikt plagg område som utstillinger stil og funksjonalitet sammen.

Etter en utprøvd og testet formel, er topp korn skinn skinn av premium kvalitet benyttet under fremstillingen. Ekte skinn hud sikrer topp verdi for tekstur, estetikk og holdbarhet som motorsykkel utstyr krever. Etter den grundige produksjonsprosessen klarer de resulterende buksene til og med å oppnå den slitte krøllen som er karakteristisk for skinnplagg. Neste gang du er ute på gatene skinner i din eventyr motorsykkel bukser, allsidighet og klasse vil definere deg.  

Motorsykkel touring bukser må være konstruert på en tilsynelatende perfekt passform holde komfort i tankene. Med dobbelt sømmede sømmer overalt og tredobbel søm for kritiske deler, vårt utvalg av motorsykkel bukser og motorsykkel bukser dame sikrer null kompromisser på strukturen. En rekke sikkerhetsfunksjoner monteres, også, gjør disse til motorsykkel bukse til funksjon som motorsykkel rustning bukser. Disse ikke korroderende, ikke rusting, vanntette motorsykkel bukser har polstret knær og interne beskyttere. For en glatt syn, motorsykkel bukser presenterer også to sidelommer med glidelås og et enkelt panel front.

Gratis Levering

For alle bestillinger over kr2678

30 Dager Return

Hvis varer har problemer

Sikker Betaling

100% sikker betaling

24/7 Støtte

Dedikert støtte