Tilpasset Bomberjakke

Custom Bomber Jacket
Tilpasset Bomber Jakker

Den militære klassen Bomber Jacket er en tidløs stykke arvelig mote som utvider utover noen tid barrierer.

Handle nå

Tilpass Din Egen Bomberjakke

Få en skinnbomberjakke som er helt unik med ditt valg av lær, stil, farge og passform.

GRATIS

Shipping Verden Bred

Tilby gratis shipping verden bred på alle bestillinger ovenfor Kr 1753

No

Minimum Antall

Alle våre bestillinger gjøres på bestilling, og det er ingen minimumsmengde

GRATIS

Design Bistand

Vår designkonsulent veileder deg gjennom hvert trinn fra kreativ prosess til produksjon

Egendefinert Laget For Alle

Alle våre bestillinger er laget på bestilling, og du er velkommen til å tilpasse bestillingen din.

Designe

Våre skreddersydde skinntjenester gjør at du kan få lærene dine til å se ut akkurat slik du vil ha dem. Du kan velge fra et bredt spekter for å spesifikt matche dine personlige behov.

Farge

Våre lær kommer i en rekke farger for å matche ditt valg, stil, sykkel eller rase team. Vi kan utvikle hvilken som helst ønsket farge fra en rekke Pantone-nyanser.

Størrelse

Standardstørrelser fra US 32-50 / EU 42-60 og alt imellom er laget etter mål for at lærene dine skal føles behagelige og slitesterke hele dagen.

Lær

Vi kan imøtekomme dine valg da all produksjonen vår blir gjort internt. Vi tilbyr deg et valg mellom kenguru, okseskinn, sau eller geiteskinn.

Menn Bomber Jakker

En klassiker Lær Bomber Jakke revamps forbrukerens meget utsikter. Våre produsenter sørger for å ta bare trommefarget skinn i skinn for våre produkter. Vanligvis ekte italiensk saueskinn og geite semsket fungerer best i denne forbindelse.

Kvinner BomberJakker

De i butikken rekkevidde for Bomber Jakker Kvinner over på Leather Collection er en ode til tre klassiske moteindustrielementer. Kombinere en slank silhuett, en bomberpassform og en skinnsammensetning til en enhet.

Tilpasset Bomberjakke

I denne alderen av hurtigmote, la oss omkjøring rundt de sosiale trender og ser tilbake på en av de fineste produktene av arvelig stil; bomberjakken. Dens heroisk fortelling om uopphørlig herlighet dateres tilbake til luftforsvaret uniform fra 1 verdenskrig. I disse tider, mer enn isolasjon, disse jakkene ga en følelse av raffinement til pilotene. Denne militære klassen Jakken har overskredet tid og mote, slik at det er karakteristisk at allsidighet er fortsatt forbundet med navnet sitt.

Som tilfellet er med de fleste historiske plagg, fikk bomberjakke strukturen en makeover nesten hvert tiår. Denne praksisen har nådd grad at moderne bomber er radikalt homogen til hva vi startet fra! Et slikt sett med omstendigheter åpner for et romslig rom for tilpasning. Derfor kan ingenting være bedre enn å gjøre bruk av vår tilpasset bomber jakker for å lage en egen stiluttalelse.

Bomber jakker er tradisjonelt anerkjent av "stiler", som hver forener seg med en bestemt tid. Vårt designe lag vil sørge for at den stilen som stemmer overens med dine preferanser, blir videreført i prosessen. Det være seg Aviator Jacket eller noen av A-1, A-2 strukturer, du heter det. Jakken din vil være strukturert i ditt valg av materiale. Vi tilbyr stoffer som nylon, polyester, cashmere, som alle er myke og behagelige når de brukes. Markedets favoritt Shearling jakker kan også gjøres tilgjengelig. I så fall vil tykkelse, dekning og farge på skjæringen også bli innlemmet i henhold til samtalen din. For å gjøre det til en flott kamerat i møte med kaldt vær, velger du et foretrukket valg av utstoppet tykt fôr inne i jakken.

Produktvideoer

Loading...

Gratis Levering

For alle bestillinger over kr2678

30 Dager Return

Hvis varer har problemer

Sikker Betaling

100% sikker betaling

24/7 Støtte

Dedikert støtte