Tilpasset Trench Coats

Custom Trench Coat
Tilpasset Trench Coats

Dette tidløse produktet av engelsk mote viser seg også å være et must-have i garderoben til den moderne herren

Handle Nå

Tilpass Din Egen Skinnfrakk

Få en grøft lær frakk som er helt unikt med ditt valg av skinn, stil, farge og passform.

GRATIS

Shipping Verden Bred

Tilby gratis shipping verden bred på alle bestillinger ovenfor Kr 1753

No

Minimum Antall

Alle våre bestillinger gjøres på bestilling, og det er ingen minimumsmengde

GRATIS

Design Bistand

Vår designkonsulent veileder deg gjennom hvert trinn fra kreativ prosess til produksjon

Egendefinert Laget For Alle

Alle våre bestillinger er laget på bestilling, og du er velkommen til å tilpasse bestillingen din.

Designe

Våre skreddersydde skinntjenester gjør at du kan få lærene dine til å se ut akkurat slik du vil ha dem. Du kan velge fra et bredt spekter for å spesifikt matche dine personlige behov.

Farge

Våre lær kommer i en rekke farger for å matche ditt valg, stil, sykkel eller rase team. Vi kan utvikle hvilken som helst ønsket farge fra en rekke Pantone-nyanser.

Størrelse

Standardstørrelser fra US 32-50 / EU 42-60 og alt imellom er laget etter mål for at lærene dine skal føles behagelige og slitesterke hele dagen.

Lær

Vi kan imøtekomme dine valg da all produksjonen vår blir gjort internt. Vi tilbyr deg et valg mellom kenguru, okseskinn, sau eller geiteskinn.

Menn Trench Coats

Et imponerende bredt spekter av lang og støvkost menn trench coats. Så, ikke mer fretting over samsvar outwears med drakter. Allsidig og praktisk, er det et løfte om at å investere i vår menn trench coats vil være verdt hver krone av deg.

Kvinner Trench Coats

Ingenting er så stilig som kvinners skinnfrakker, nå tilgjengelig som damer trench coats eller vinter trench coats. Dagene har gått hvor du kan se kvinner marsjere i uniformert rekkefølge i svarte trench coats.

Tilpasset Trench Coats

Kanskje de mest elskede brikkene fra garderoben til det 21 århundre mannen dateres tilbake til opprinnelsen til krig og utvikling. En trenchcoat er et slikt tidløst produkt av engelsk mote som har motstått århundrer med gjenoppfinnelse. Opprinnelig etablert for bruk i den britiske krigsstyrken, var prestisje og status utvilsomt forbundet med trenchcoats. Få plagg med en slik dypt rotfestet militærarv klarer å innprente en følelse av stolthet i den moderne moteindustrien, men trenchcoaten har vist seg som et unntak.

Gjennom årene har den klassiske engelske trenchcoaten blitt utsatt for en rekke utviklingstrekk, men har aldri sluppet det grunnleggende som tradisjonen har lært oss. Tilsvarende erkjenner vi betydningen av toll og transformasjon samtidig. Derfor, i likhet med andre populære klesplagg, hvorfor bør du ikke kjøpe en engelsk trenchcoat med den ekstra fordelen av tilpasning? Gir opp alle dere entusiaster der ute fordi vi er endelig her for å imøtekomme til alle de som ønsker å bli servert med våre tilpasset trench coats.

Våre tilpasningspolitikk og kreativ prosess tillate kunden å følge eksperten gjennom alle produksjonstrinn. Det forventes at du begynner å velge et basismateriale slik at videre arbeid kan utføres tilsvarende. En annen viktig beslutning i begynnelsen er å bestemme seg for en passende lengde. Generelt varierer trenchcoatstrukturer mellom to ekstreme tilfeller; kalvelengde kort eller ankellengde lang. Dette fundamentet bidrar da til informerte beslutninger om ermelengde, ermetype, fargespekter og andre viktige stilelementer.

Enhver inkludering av pistol patcher, knapper, glidelåser, eller til og med lommer er som per preference.Overlooking hvert trinn som fører opp til å skape trenchcoat i drømmene dine er virkelig en unik opplevelse. Dette gjelder spesielt når du utøver kontroll over eksternt tilbehør og produktets generelle syn.

Produktvideoer

Loading...

Gratis Levering

For alle bestillinger over kr2678

30 Dager Return

Hvis varer har problemer

Sikker Betaling

100% sikker betaling

24/7 Støtte

Dedikert støtte