Motorsykkel Sko

Items 1-20 of 29

Set Descending Direction
Page
per page

Motorsykkel ridning er et spennende eventyr gitt den omfattende eksponeringen rytteren får nyte med omgivelsene. Imidlertid er denne faktoren i stand til samtidig å utgjøre mange farer for sjåføren selv. Med så mye sårbarhet forventes det at syklister holder seg til effektive beskyttelsestiltak strengt. Bedrifter og forbrukere er så opptatt av å oppnå riktig klær generelt, at noen ellers viktige aspekter ender med å bli oversett, for eksempel godt strukturert fottøy. Den uformelle flip-flops eller dine daglige joggere er fåfengt i denne forbindelse. Spesielt designet for intens sykling, bla gjennom vår samling av skinn motorsykkel støvler og legg din sikkerhet i hendene på de beste. Detaljene om disse biker støvler  er tøffe og viser mestring av håndverk, for hva nytter det med en støvel når den ikke tåler tidens prøve? Mykt malt og lett stoff utgjør støvlene.

Den øvre konstruksjon er grundig fullnarvet skinn. Produksjonen har blitt gjort rundt Airtech-fôr som hovedsakelig fungerer utmerket i varmt vær. De skinn biker støvler har også et høyt beskyttende ytre lag som virker i opposisjon til temperatur intensiteter, skrubbsår, kutt, etc. En slik blanding tillater også at føttene til å puste og eliminere rom for overdreven svetting.

Både de menns biker støvler og kvinners skinn biker støvler gir utmerket beskyttelse fra tå til ankel. Mange funksjoner bistå i prosessen, slitesterk mikrofiber, og innovative luftventiler, for å nevne noen. En glidebestandig såle med dobbel gummiblanding er basen helestruktur står på. Det tilbyr eksepsjonell trekkraft på olje, vann og overflater av alle slag. For å legge til, har vi til og med motorsykkel vanntette støvler og motorsykkel støvler med studs. Noen av våre design selv gi en TPU støpt vakt skjold rustning i ankel og hæl, de svart biker støvler, for eksempel.

Gratis Levering

For alle bestillinger over kr2678

30 Dager Return

Hvis varer har problemer

Sikker Betaling

100% sikker betaling

24/7 Støtte

Dedikert støtte