Bomber Jakke

5 Items

Set Descending Direction
per page

Historien knyttet til bomberjakker i militærklassen er en som virkelig snakker om allsidighet. Fremstår som en uniform for de britiske flyvåpenet piloter i tider av andre verdenskrig, og er en av de fineste garderobe stifter i dag, virkelig overgår den tid. Butikkutvalget for bomberjakke dame over på Leather Collection er en ode til tre klassiske moteindustrien elementer. Kombinerer en elegant silhuett, en bomberpassform og en skinnsammensetning til en enkelt enhet, disse dame bomber jakke er uten sidestykke.

Som det er tilfelle med alle kolleksjonene for menn, har det blitt lagt stor vekt på detaljer for å lage jakkene. Hentet fra troverdige garverier, disse dame skinnjakke er laget av trommelen-farget, top-korn skinn skjule. Betinget av at silhuetten og den generelle utformingen er valgt, varierer læret mellom saueskinn, okseskinn, geite skinn osv. Midt i denne variasjonen forblir imidlertid kvaliteten og den kunstneriske dyktigheten konstant. De bomber tilpasning er meget godt tilpasset og er laget på bestilling element. Alt dette så kombinerer med ulike tilbehør valg å resultere i en skinnjakke å koble sammen til enhver anledning. Bytte mellom design, har vi midje stropper, belte krage, tradisjonelle sidelommer, falsete sømmer, og til og med innvendige lommer.  

Når det gjelder selve designvalgene, kan du velge produkter som tilhører vintage, retro og til og med moderne passform. En av våre bestselgere er for eksempel pelskrage eller semsket skinn bomber jakker dame. Den ekstra lag med en pels-trimmet shearling hette gjør sive opp hele utseendet veldig bra. Tvert imot er djeveljakken vår mest spennende versjon av den stilige svart bomberjakke to-date. Imidlertid manifesterer ingenting virkelig den vidtrekkende militære arven til jakken annet enn vår beryktede flybomber.

Gratis Levering

For alle bestillinger over kr2678

30 Dager Return

Hvis varer har problemer

Sikker Betaling

100% sikker betaling

24/7 Støtte

Dedikert støtte